« Dinner Menu of today:今夜のメニュー | Main | Dinner in Pizza Salvatore Cuomo Shanghai(Pepper menu) »

11/28/2009

Buon Giorno Zuwaigani...(Grancevola artica)

Zuwaigani_fair

Img_atago001

Today our new Zuwaigani crab promotion begins at our XeX restaurants in Tokyo and Osaka.  In celebration of Hokkaido's famed succulent winter crab we have created a special tasting menu for Japanese food aficionados and seafood fans alike.  Residing in the sand and mud around 200 to 450 meters below the surface, these giant crustaceans are caught by giant nets sweeping the sea floor.  The delicate and tender meat of these long legged creatures is most often eaten as sashimi or bathed in a shabu-shabu hotpot.  We look forward to welcoming you to XeX very soon to savor these seasonal crabs! 

今日私たちの新しいズワイガニのプロモーションが東京と大阪のXEXレストランで始まりました。私たちは和食ファンや魚介類の好きな人たちのためにスペシャルなメニューを冬の特別な蟹を使って用意しました。砂と泥の中、200から450メーターの深海にすんでいるかにです。これらの巨大な蟹は海底に仕掛けられた大きな網によって捉えられます。これらのデリケートで柔らかい長い足の身は、刺身にして食べるか、しゃぶしゃぶにして食べられます。この季節の蟹を味わいに是非きてくださるのを楽しみに待っています!

November 28, 2009 |

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/128766/46879505

Listed below are links to weblogs that reference Buon Giorno Zuwaigani...(Grancevola artica):

Comments

Post a comment