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12/01/2009

Penne with Broccoli & Sardines/ブロッコリとサーディンのペンネ

Ingredients

For Pasta:

- 3 liters water w/ 4 tbsp salt

- 300 g dry pasta (penne or others)

For Sauce:

- 2.5 tbsp olive oil for frying

- 200 g. broccoli (cut into florets)

- 100 g. soy bean sprouts

- 2 cloves garlic (smashed with the side of the knife)

- 100 g sardines (in oil)

- 3 red chili peppers (small)

For Topping:

- 1.5 tbsp olive oil for frying

- 100 g. breadcrumbs

- 20 g. almonds (crushed)

- 2 salted anchovy filets

- 1 clove garlic (finely chopped)

- 3 tsp capers

- 5 green olives (pitted)

- 2 tbsp Italian parsley (finely chopped)

- 1 tsp oregano

Kitchen gear:

- Large pot for boiling water

- 2 frying pans

- 1 serving bowl

- 1 slotted spoon

- 1 strainer

材料

パスタ:

-水3リッター/塩大さじ4杯

- ドライパスタ(ペンネなど)300g

ソース:

-炒める用にオリーブオイル大さじ2.5杯

- ブロッコリ200g(房をきりわけておく)

- もやし100g

- ニンニク2かけ (ナイフの端でつぶしておく)

- オイルサーディン100g

- 赤唐辛子(小)3つ

トッピング:

-炒める用オリーブオイル大さじ1.5杯

- パン粉100g

- アーモンド(砕いてあるもの)20g

- 塩漬けのアンチョビのフィレ2枚

- ニンニク1かけ(みじん切りしたもの)

- ケッパー大さじ3杯

- グリーンオリーブ(種抜き)5つ

- イタリアンパセリ (みじん切りしたもの)

- オレガノ大さじ1杯

調理器具:

- 水を沸かす用の大きな鍋

- フライパン2つ

- 大皿1つ

- 穴じゃくし1つ

- ざる1つ

Cooking Steps:

Sauce:

1) Bring the 3 liters of water to a boil (w/ salt) and quickly blanch the soy bean sprouts (30 secs), remove with a slotted spoon and let dry in a strainer

2) In the same water, blanch the broccoli for about 1 minute, remove with a slotted spoon and set to the side. Reserve the boiling water for the pasta.

3) In a frying pan, fry the garlic and chili pepper in 1.5 tbsp olive oil until the garlic browns a little.

調理方法:

ソース:

1) 3リットルの塩を入れた水を沸かして、 もやしをすばやくゆでます(30秒くらい)。穴じゃくしですくい取り、ざるに入れて乾かします。

2) 同じ水で1分くらいブロッコリをゆがき、穴じゃくしですくい、横にセットしておきます。沸騰したお湯はパスタをゆがく用においておきます。

3) フライパンに大さじ1.5杯のオリーブオイルで、ニンニクと唐辛子をニンニクが少し色づくまで揚げます。

Aglio_e_peperoncino 
Broccoli_2
Broccoli_e_sardine_2
Moyashi_e_broccoli

4) Add the broccoli and fry until broccoli is well coated by the oil.

5) Add the sardines with its oil and soy bean sprouts and cook for 30 secs.

6) Add 1 ladle of the boiling water used previously to blanch the vegetables and 1 tbsp of olive oil and

4) ブロッコリーを加え、オイルがよくまわるまでいためます。

5) オイルサーディン(オイルごと)ともやしを加え、30秒くらい炒めます。

6) 野菜らをゆでるためにさっきのゆで汁をレードルで1すくいと大さじ1杯のオリーブオイルを加え、30秒くらいいためます。そして火から外し、トッピングを用意します。Almond

Bread
Almond_bread_in_mixer
Garlic_e_acciughe

Topping:

7) If you don’t have breadcrumbs on hand, take some dried bread and blend in a food processor together with the almonds. Keep it on the side

8) Heat olive oil in a separate pan and add garlic and anchovies and cook until garlic is slightly browned (30 secs)

9) Add capers, olives, breadcrumbs and almonds and heat until the mixture is dry and well browned (but not burned)

10) Add parsley, oregano and salt & pepper to taste

トッピング:

7) もしパン粉がなかったら、乾燥したパンをアーモンドと一緒にフードプロセッサにかけてください。横においておきます。

8) 別のフライパンにオリーブオイルを熱し、ニンニクとアンチョビを加えにんにくが少し色づくまでいためます。(30秒くらい)

9) ケッパーとオリーブ、パン粉、アーモンドを加え、全体が良く混ざり、色づくまで(焦げないように)いためます。

10) パセリとオレガノと塩コショウををして味見をします。

Penne with broccoli Topping

Penne with broccoli Complete
Pasta_completa_3

Final touches:

11) Add pasta to boiling water (previously used to blanch the vegetables) and cook according to time on the package

12) Drain the pasta, add to the frying pan with the broccoli and toss until pasta is fully coated with the broccoli/Sardine mixture

13) Spoon into a large serving plate and top the pasta with the breadcrumb/almond topping. Toss well and serve hot.

仕上げ:

11) 沸かしたお湯(さっき野菜たちをゆでたときに使ったもの)にパスタを加え、パッケージに表記してある時間通りにゆでます。

12) パスタの水をきり、フライパンにブロッコリーと一緒に入れ、パスタがブロッコリとサーディンとよく絡むまで混ぜ合わせます。

13)大皿に盛り、パスタのトップに先ほどのパン粉とアーモンドをトッピングします。良くあえてアツアツをサーブして下さい。

December 1, 2009 |

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