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12/08/2009

Yakiniku Shop in Seoul:ソウルの焼肉ショップ

shop
Every time I make a trip to Seoul, my days are jam packed with endless meetings that have me finishing my day around 23:00...  Most restaurants have closed by this time except for one of my favorite Korean BBQ shops.  This place is a typical local joint with 2 styles of seating - either tatami style or western style - and stays open until around 2:00 a.m.  The meat is delicious, the service attentive and the vegetables for wrapping are fresh.  My favorite dish there is the beef rib soup (a clear but very fragrant broth), accompanied by a bowl of steaming white rice.  One thing is for sure, you can't spend time in Korea without making at least one trip to a typical BBQ restaurant...  It would almost be like going to Rome without visiting the Vatican.  Its simply a must (unless you're vegetarian of course... But even then, you may want to consider being a carnivore just for a day...)!

Address: 124-3 Chungdam-Dong, Kangnam-Gu, Seoul 135-100, Korea / Tel: +(82 2) 545 7708

ソウルに来たときは毎回、エンドレスなミーティングがぎっしり詰まっていて、23:00をまわらないと一日は終わりません。この時間になるとほとんどのレストランが閉店しているのですが、僕のお気に入り韓国BBQショップだけは開いています。ここは2つのスタイル(畳スタイルと、西洋スタイル)の席がある典型的な地元のお店で、夜中の2時まで開いています。お肉は美味しくて、サービスの気遣いもあり、お肉を巻く野菜も新鮮です。僕のここでのお気に入りは、
湯気のたった白ご飯を添えた、牛リブのスープ(クリアーですが、とても香りのよいスープ)です確実に一つ言えることは,韓国にいる間に典型的な焼肉屋に少なくとも1度は行くべきだということです。焼肉屋に行かないなんて、ローマに行ってバチカンに行かないのと同じようなものです。これはとってもシンプルなことです(もちろんあなたがベジタリアンなら別ですが、それでも、もしかしたら肉食にいつかなりたいと思うかもしれません)!

December 8, 2009 |

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